Väestav Shakti tants - Viimsi Artium
P 5. mai @ 10:00 - 11:30
Viimsi Artium
Randvere tee 20, Lubja
  • Meelespea
  • Jaga

Väestav Shakti tants

Uuel numeroloogiliselt naiseliku energiaga aastal ühendume naistena, et vabastada blokkidest oma vägi ja ülenduda hoitult uude teadlikkuse voogu.

Kingi endale ja/või emale, tütrele ja/või sõbrannale naiselik äratus väeka Shakti tantsu tunniga. Kohtume suikunud jumalannaliku loovpotentsiaaliga läbi graatsilise ning inspireeriva joogatantsu.

Kohtumised toimuvad:
14. aprillil kell 10.00-11.30 Viimsi Artiumi (Randvere tee 20) treeningsaalis
5. mail kell 10.00-11.30 Viimsi Artiumi (Randvere tee 20) treeningsaalis

Registreeri ja uuri lisa: noobihaldjas@gmail.com
Ruumi hoiab kundalini jooga ja shakti tantsu juhendaja Merylin Pavel

Shakti (ST) tants on tantsujooga, mis põhineb kundalini joogal ning pakub rõõmsat ja graatsilist joogateekonda läbi tantsupraktika. See ühendab endas joogaliku teadlikkuse, avardab teadvust ning aitab luua ühendust oma hingega.

Läbi graatsia liikudes, arendame sisemist harmooniat ja hiilgust, mis vähendab stressi ja pingeid, lõdvestab ning vabastab füüsilised ning mentaalsed blokid, samal ajal stimuleerides ja vabastades hinge elujõu.

Voolavad asanad (harjutused), erinevad tantsustiilid, hingamistehnikad ning rütmiline koordinatsioon koos mentaalse fookuse ja mantratega avab ja tasakaalustab õrnalt keha peenenergiad.

Praktika hõlbustab individuaalse elujõu vaba liikumist ühinemiseks universaalse elujõu ja vaimuga.

Kokkuvõtteks toetab ST süsteem intuitiivse vaba tantsu spontaansuse kaudu hingeimpulsi esile kutsumist, mille väljendumine on meie jumaliku loomepotentsiaali realiseerumise põhivahend. Kohtume voolava naiselikkusega enda sees.

Tunnis venitame, tantsime juhendatult ning vabalt loovalt, lõdvestume ning mediteerime graatsias ja hingeühenduses. Kõike eelnevat toetava mantramuusika saatel.

Tunni kestvus on 1,5 h

Tasakaalupanuse võid kanda üle MTÜ Valgusevärav kontole EE041010022003980001

Valime tantsiva kergusega ja teadlikult eneseülenduse!