Üritus on lõppenud. Vaata teisi üritusi

KEHA JA MEELE PÄEV Kumna Kutuuriaidas koos tantsurännakuga" - Kumna küla, Kivikirsi tee 1, Harku vald, 76614 Harjumaa
L 27. aprill @ 17:00 - 22:00
Kumna küla, Kivikirsi tee 1, Harku vald, 76614 Harjumaa
Kivikirsi tee 1
  • Jaga

KEHA JA MEELE PÄEV Kumna Kutuuriaidas koos tantsurännakuga"

❗️ Kohtade arv on piiratud, seega ole kärme end registreerima siin:
https://bit.ly/49kNj9SSündmuse päevakava:
???? Alustame päeva kl. 17.00 paiku, paneme paika päeva taotluse ja teeme tänulikkuse praktikat.
???? Merle Lõuke juhendamisel vabastame keha pingetest Shindo venitustega ning hingamisharjutustega (vt. FB Merle venitused- https://www.facebook.com/profile.php?id=100085964321482).
???? Kairit Ronk loob meile rahulikes joogaasendites ühenduse keha ja meele vahel koos hea energia ja sisemise rõõmuga. Lõpulõdvestus Koshi kellade helinaga suurendab lõdvestust ja rahulolu endaga (www.soulyoga.ee).
???? Kristina Paškevicius viib läbi Tantsurännaku- vaba ja ekstaatilise tantsu inspireeriva muusika saatel. Sellel rännakul lubame kehal vabalt järgneda rütmidele, pööramata tähelepanu tantsusammudele ega millelegi muule enda ümber, saame võimaluse olla lihtsalt mina ise, tantsida oma tantsu, puudutada vaikust. Muusika ja rütmid juhivad, meel ja keha järgnevad. Tantsupõrandal tunnevad end üheskoos hästi nii mehed kui naised, nii noored kui ka vanemad. Vabastav tantsimine võib avada tee ülendatud meelteseisunditesse, piirid avarduvad, sa õpid märkama oma hinge äärealasid. Ühine tantsurännak toetavas ja hinnangutevabas keskkonnas on väga turvaline, põnev ja nauditav. (Vt Tantsurännakute kohta lähemalt:
https://fb.me/e/5jKyCNLEm)
Info ja registreerimine
❗️ Kohtade arv on piiratud, seega ole kärme end registreerima siin:
https://bit.ly/49kNj9S
44 € kogu õhtu
30 € Shindo ja jooga
15 € Tantsurännak