The Swingers - Püssirohukelder
L 26. oktoober @ 21:30 - 01:00
Püssirohukelder
Lossi 28, Tartu
  • Meelespea
  • Jaga

The Swingers

The Swingers - see on Eesti soliidseim showband. Ansambel on tuntud oma väga särtsakate live-esinemiste poolest. See on ansambel, mis mängib svingivõtmes popmuusikat. Šikk, lõbus, energiline show, suurejooneline, vana ja uus, lahedad seaded tuntud lugudest - need on sõnad ja tunded, mis kõigile bändist kohe õige ilme loovad.

Mängitakse näiteks nii Frank Sinatra repertuaaris olnud lugusid (“Fly me to the moon” jms), kui uusi töötlusi tänapäevastest poplugudest (näiteks “Can't stop the feeling”, “Despacito” jne), sekka ka mõned oma lood.

Kavas inglise ja eesti keelsed laulud. Võimalik ka vene keelne programm.

Koosseis: Mihkel Mattisen (klaver), Timo Vendt (viiul ja saksofon), Indrek Sarrap (kontrabass), Henri-Paul Pukk (trummid). Solistidena löövad meil kaasa põhikoosseisus Birgit Sarrap, Ott Lepland ja Mikk Saar (vokaal), kuid koostööd teeme ka Jüri Pootsmanni, Tanja Mihhailova-Saare, Karl-Erik Taukari ja Pearu Paulusega. Reeglina esineb ansambel kahe solistiga.

Repertuaaris on meil näiteks sellised lood nagu Despacito, Fly me to the moon, See on hea, Linda, Mis värvi on armastus, Hit the road Jack, Rock around the Clock, I kissed a girl, Tuulevaiksel ööl, jne jne